Sunshine!

Idag skiner solen och jag är på ett galet bra humör! Ikväll åker jag till Barcelona men först blir in till stan för en härlig kaffe i solen.
Blir väl knappast bättre än såhär :)


Kärlek


Det här med språk

Ibland är tyska barnsligt enkelt. Jag lyssnar på ett samtal, hänger med, skrattar på rätt ställe och ibland kan jag till och med tillägga något. Men.. Men så kommer dessa tillfällen så som ikväll där det helt enkelt inte finns någon logik i det tyska språket och dess symboler. Jag fick helt enkelt använda mig av Google translate för att lyckas stänga av datorn... Back to basics..

Med detta önskar jag er en godnatt och sov så gott ❤


Lördag










haha psykopat blicken!!! (lägger  upp denna bild endast som hämnd för att han förstörde alla vara fina bilder med miner) karma is a biaatch





Och så regnade det..

Varannan dag sol, varannan dag regn
Så funkar det här!
Känner mig ganska omotiverad på det mesta idag. Borde städa men det är ju tråkigt. Tar kanske en promenad i regnet?
Tips på vad man kan göra när det regnar och är grått o trist?
Snälla säg inte kolla på film eller tv serier, en endaste timme till framför tvn och jag dööööör 💩


Så blev det inte alls det

Ville ju visa er mina fina bilder från i lördags när vi satt på torget och drack öl i solskenet och var allmänt lyckliga!
Den planen föll ju platt pannkaka när minneskorts läsaren i datorn slutade samarbeta.. Hemskt ledsen men teknikern (jag) jobbar på att få det att funka!
Annars då?
Är hemma själv tills onsdag, då flyger jag till barcelona för att spendera en lång weekend med ingen mindre än miss Agata Puciato!
Det har varit ganska deppigt och dålig stämning här hemma de senaste dagarna då igår var Jans och Josefs sista dag tillsammans innan Josefs flytt till aussie.
Dom kommer att sakna varandra väldans mycket, men jag tycker också att dom är lyckligt lottade som har ett sånt stark band! Nu är vi "the international family" :)

Förövrigt så har jag gått loss med saxen på mina sletna svarta jeans och målat naglarna
Puss o kram


Monday

Idag skiner solen äntligen här i Rosenheim igen! Så nu blir det kaffe på balkongen sen ska jag lägga upp lite bilder från i lördags :)


Smile

" There are a number of things you can do when life throws you lemons. You can throw them back and demand chocolate, you can duck, you can make lemonade, or you can grab the Tequila and make a strong drink."

 


Jag är en gäst i mitt egna hem

Thats it! Idag var fan sista gången jag någonsin öppnade dörren när jag är själv hemma!
Buzzade in nån jävla postkille som inte förstod ett ord engelska ...
För att göra det så enkelt som möjligt försökte jag förklara att jag bara var en gäst och inte kunde skriva på leveransen, men efter att den stackars idioten stått där i 10 min och om och om igen sagt att paketet är till Markus då ryckte jag pennan ur näven på honom och skrev på.
Jag fattar väl att det är till Markus, jag kan för fan läsa?!
Nu ska jag dricka äckligt kaffe


Kafffffee

Jahopp, då var den sista kontakten med svenneland klippt då jag drack upp dom sista dyrbara dropparna igår morse.
Har nu införskaffat mig mitt första tyska paket. Tog det starkaste dom hade och idag provar jag med dubbla mått för att se om man kan få ut någon smak..
Om det är någon som tycker om mig dom läser här, ett litet care-package med gevalia mellanrost hade uppskattats! Saknar även mig Uggle kopp.

Life is hard


Mätt för en vecka!

Igår kväll åt vi buffé på en kinaresturang .. Det var den absolut största buffén jag någonsin sett i hela Mitt liv!
Det fanns alla traditionella rätterna man förväntar sig, samt sushi och annat gott! Fast det absolut bästa var ju woken! Först plockade man ihop grönsakerna man ville ha sen kunde man välja mellan en miljon tillbehör! Bl.a. Bläckfisk, scampi, jätteräkor, lax, känguru, haj och nötkött. Helt sjukt var mycket det var att välja på. Sen när man plockat ihop sin tallrik wokade dom det framför oss och så fick man välja kryddor och såser.
Åt seriöst 5 FULLA tallrikar plus glass.. Hehe kan ju säga såhär att jag total däckade direkt när vi kom hem sen vaknade jag flera gånger under natten för att jag mådde illa och imorse kräktes jag Hahaha så går det när man ska bevisa sig inför grabbarna! Så dagen har spenderats i sängen med vad jag kallar en Chinese hangover!
Var dock klart värt det!! ;)


Good housewife..!


Bad housewife...


Jan och Josef



Jan oh Josef intervju inför premiären av "THE WINNER IS.." ikväll!!
Om nagon av er har tysk tv sa gar det pa sat1 kl 20.15 ;)

The Tourists - demo


hejhej hallo

här rullar vardagen pa!
Jan har äntligen köpt bil! Världens sötste (häftigaste) lilla fiat. Perfekt för honom tycker jag. Far troligtvis den imogon :) nu kan vi äntligen aka och storhandla sa man kan fa äta lite redig mat.. haha
pa tal om riktig mat sa ställde jag mig i köket och gjorde svennebullar med potatismos igar. Sjukt lyckat för att vara första gangen och eget recept, stolt_tjej_90 :D
nu ska jag antingen städa eller ga in till stan.. far se vad som händer, jag har ju faktiskt semester !!

Tar livet med en klackspark

Dag två av pollen's vidriga attack! Tycker synd om mig själv så nu dricker jag vin. Thats how you do it!
Var även och handlade idag. Hade en lång lista med mig till affären men kom hem med ungefär hälften eftersom jag inte hittade resten haha
På listan stod det margarin (för stekning) och smör (för mackan).. Det visade sig vara ett otroligt svårt uppdrag att lokalisera vad som va vad?!
Efter 10 min gav jag upp och körde på två säkra kort, flytande margarin och LÄTTA .. jag som inte ens tycker om lätta?! Hej förvirrad Svenne!
Nu ska jag njuta av mitt riktiga margarin och laga mat ! (hoppas bara att det verkligen var margarin jag köpte)

 

 

 


En tisdag

Gick upp innan tuppen idag för att äta frukost tillsammans med Jan och vinka av honom innan han begav sig till sin första dag på jobbet, dock gjorde jag misstaget att krypa ner i sängen för att kolla på how i met your mother... Självklart somnade jag! Vaknade för en timme sen och nu mår jag pyton. Ingen bra powernap alltså..
Sitter nu och dricker kaffe för att försöka piggna till men det verkar inte hjälpa. Har fått i uppgift av familjen på nedervåningen att mata deras sköldpaddor nu när dom är på semester så tänkte gå ner och göra det nu och se om jag kan kick starta systemet igen.
Ikväll blir det middag på min favorit restaurang L'osteria med en himlans massa folk! Mycket trevligt :)


Pics

Nu har vi äntligen kommit i ordning!
Lite sma saker som ska fixas bara sa det blir en sväng till ikea snart


Flytt kaos!


bygg kaos!


my handyman ;)


sovrum


min "enorma" garderob


hallen


badrummet med sjukt snygga dörrknoppar ;P

köket


köket


köket



Känna sig hemma

Det kommer att ta lite tid. Lite tid att inse att jag hör hemma här. Lite tid att räkna ut vad jag vill, men det kommer att bli så bra till slut


RSS 2.0