Musik

Musik som får det att rycka, slita och dra i lyckonerven!!
Vill bara hoppa, skrika och leva.
Rise against !

http://youtu.be/6nQCxwneUwA


Det börjar bra!

Mitt nya liv: dygna-powerwalk-handla grönsaker för 1000kr-jobba-däcka-sova hela dan(igen)-powerwalk

Jag försöker i alla fall


När man tappar tålamodet med sig själv

Det kommer en period i varje persons liv när man helt plötsligt befinner sig i ett sorts tomrum, ett vakuum. När man helt plötsligt ligger där i sängen, helt klarvaken, och tänker vad fan håller jag på med?!
Jag är där nu. I flera månader har jag kört på i hundranitto, vägrat att inse vad det är jag har gått igenom och bara tryckt ner all ångest och oro långt, långt ner i magen och klistrat på ett leende. Nu har verkligheten hunnit ifatt mig. Den har hunnit ifatt mig så pass mycket att jag håller på att bli knäpp.

Jag gnäller mycket. Gärna på saker som inte betyder ett dugg. Folk tror säkert att jag har låg smärttröskel eftersom jag ständigt har ont någonstans. Men handen på hjärtat kan jag berätta att alla dessa fantomsmärtor endast är mitt sätt att hantera det där jag inte pratar om. Det som gör ont på riktigt.
Jag har aldrig haft svårt att uttrycka mig, förutom när det kommer till mitt innersta. Då krävs det rejäla doser utav alkohol för att jag ska börja snacka och vid det laget är det ändå ingen som tar mig på allvar.
Nu har jag tröttnat. Nu har jag helt enkelt tappat tålamodet med mig själv! Och eftersom alla fortfarande trippar på tå runtomkring mig för att inte jag ska bli ledsen så ger jag mig nu själv en rejäl jävla spark i röven! JOHANNA, SKÄRP DIG! Nu kör vi, nu kör vi på något, vad som helst, som inte är sitta hemma och stirra in i väggen måndag-fredag för att sen bli asfull och glömma allt ett par timmar på lördagsnatten.
Dags för förändring, dags att ta tag i mig själv. För det är upp till mig, och ingen annan, att göra mig lycklig!
JAG VÄLJER ATT VARA LYCKLIG.


I DON'T THINK ABOUT YOU ALL THE TIME BUT WHEN I DO, I WONDER WHY.


En kvart senare..




Hösttrött

Det har alltid varit en gåta för mig hur jag kan sova som jag gör!
Det är som om någon drar ut kontakten i 12 timmar och det spelar ingen roll om solen skiner mig rakt i ansiktet eller om grannen spelar rock n roll, jag är väck!

Nu är klockan 10 i 1 och jag har lyckats vakna till, vädret är fantastiskt så nu ska jag tvinga mig ut på en promenad.


Vildhjärta


pillar lide...

Har suttit ikväll och pillat lite här!
Lagt alla gamla plågsamma inlägg i en ny kategori som heter preskriberat. För det är precis vad de livet är, preskriberat, finito, jättestor Punkt.
 
Moving on!
Längtar som en liten tösabit på julafton efter den 26 december då jag flyger hela långa vägen ner till SARA i Nya Zeeland. En välbehövlig semster från det som kallas mitt liv.
Tycker iofs inte att jag har så galet mycket att klaga på nu förtiden. Visst, det är väl lite dött på kärleksfronten men jag har köpt lite blommor att ta hand om så helt ensam är jag inte. 
Jobbar gör jag, jvligt mycket! Serverar mat, spiller vin och ler som om om jag vore påtänd. Vad gör man inte för pengar?
Ja, då får vi väl se hur länge det här håller i sig.
Vinkar hej hej till Sara för jag tror hon är min enda läsare just nu, puss på dig !

RSS 2.0