Över taggad!

Är seriöst helt övertaggad på morgondagens resa till Amsterdam!
Ska stanna i 3 nätter och jag hoppas på att hinna se lite av staden och jag hoppas verkligen att vi hinner se Anne franks hus!
Jag vet att det kommer bli en helt awesome helg med min älskling och jag hoppas ni håller tummarna för honom och hans bror i tävlingen :)


Verkligheten

Imorgon har jag en visning av lägenheten. Någon annan som kommer hit, till min fristad, för att ta över.. Verkligheten tryckte helt plötsligt sig på på ett sätt den inte gjort förut. Nu är det på riktigt, jag ska flytta, och det snart. Inte ens planeringen av själva fysiska flytten har fått mig att inse vad jag håller på med så som det där samtalet idag.
Det är ju faktiskt inte själva flytten som oroar mig. Att flytta till ett annat land, utan vänner och familj har jag länge förberett mig på men att ge upp lägenheten är en helt annan femma. Den är inte kvar när jag kommer hem och den går inte att ringa till. Mitt första egna hem! Som en första kärlek, en första ung kärlek där vi har levt på hoppet, jag och lägenheten. Men jag har nu insett att vi har växt ifrån varandra och måste gå skilda vägar.

Förlåt, jag kommer aldrig glömma dig


Fräsch i håret!

Är supernöjd med mitt nya svall :)


Lära sig något nytt!

Har gett mig fan på att jag ska lära mig att teckna ordentligt då det kommer hjälpa mig att nå My final goal!
Så det här har jag pysslat med hela kvällen! (det ser liiiiite bättre ut i verkligheten)
Mitt mål är att kunna måla ett ansikte på fri hand!


Nostalgi från Australien







tröjan du hatar


Resfeber

Ligger här och vrider och vänder och kan verkligen inte somna!
En miljon saker att tänka på och att fixa och jag känner bara hur det växer till en klump.. Känner dock igen känslan. Det var exakt likadant som när jag skulle åka till Australien men då hade jag åtminstone någon att dela min oro och förvirring med. Just nu känner jag mig bara ensam och lite övergiven.

"man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke! Nu kör vi!"


...


Flyttfirmor !?


Nu har jag suttit och skickat offertförfrågningar till 7 olika flyttfirmor och hoppas på att det inte ska kosta skjortan det här!
Läste på ett forum att det tydligen kunde gå på upp över 3000 kr.. men det måste ju vara med möblerna!? Jag ska endast ha med mig kläder, kökssaker, dammsugare, kaffekokare (sjukt viktigt!!) och lite sånt.
Jan vill att jag ska hyra bil att köra men en bil i tre dagar (utan försökring, utlandstilläg och bensin) kostade ungeför i snitt 2.500. Jisses amalia vad ska jag ta mig till?



Bei mir bist du scheen


Puss!


Helgen

Sjukt oväntat att det blev en sån bra helg!
I fredes blev det vin-mys med mina favorit Fridor och diverse skumma samtalsämnen .. Don't drink and talk people!! Lördagen spenderade jag med Emma och varsin kebab innan vi gick på kalas med sjuka debatter huruvida vi skulle legalisera droger och prostitution i Sverige (?!) (fråga mig inte hur vi kom in på det), popcorn och brainstorming i raggningsrepliker . Vinnaren där blev: "schyssta limpor har du bakat dom själv??"
Tänker helt klart skriva en bok med raggningsrepliker någon dag och då ska min vän Filip vara min källa! Inte nog med att han kan typ 1 miljon repliker så har han ju också provat dom flesta så jag tänkte att han även kunde betygsätta dom ;) vad sägs? Några spontana reaktioner?


Att unna sig

Idag har jag unnat mig riktigt mycket faktiskt!
Det är inte ofta jag skämmer bort mig själv och köper saker bara för att jag vill ha det inte för att jag behöver det! Jag sparar ju pengar som en galning inför flytten till Tyskland och ibland kan det vara svårt att få vardagen att gå ihop och spara samtidigt men jag måste erkänna att jag är riktigt grym på att spara så jag har verkligen gjort mig förtjänt av dagens inköp :)


<3

Det här fina kortet låg i postlådan igår. Ett par dagar för sent men lika fint ändå! Har nog världens mysigaste pojkvän


Today I don't feel like doing anything

JAG VILL INTE GÅ TILL JOBBET IDAG!


Tråkigt värre

Jag har jobbat en hel del på sistone därav den återigen dåliga uppdateringen!
Vart i alla fall på Ikea i måndes med Frida och jag köpte endast ett par lunchlådor *stolt tjejj*
Jag kollade lite på garderober med eftersom jag och jan behöver en sttooooor en när jag med flyttar in! Kan knappt vänta, jag vill bara börja inreda och pyssla i VÅR lägenhet. Så mysigt!


JAG SAKNAR DIG


Tycker synd om mig själv!

Är så jävla genom förkyld! Tycker riktigt synd om mig själv :'( buhu.!


Inspiration till tusen

Underbara lördag! Sov alldeles för länge, vaknade upp av en kaffe tillsammans med Kenny för att sen tillsammans pumpa våra hjärnor med inspiration från diverse inredningsprogram på tv och nyinköpta magasin. Åååh jag dör av alla fina hem det finns! Känslan jag får när jag bläddrar i ett inrednings magasin stärker bara känslan av att jag har gjort mitt val. Jag ska hålla på med inredning och design på något vis. Om det blir min butik eller på en tidning eller frilans spelar absolut ingen roll bara jag får vara omkring alla dessa fina saker varje dag <3

Jag lagade även en delicious middag till
oss bestående av fläskfilé, bakad potatis med rostad paprika och en vitlök och ört sås som pricken över i! Fan va gott!


Älskade Fredag


"städ dag"

Duktig tjaj! Har bytt sängkläder, tvättat och diskat heeeela dagen. Har även fixat min säng med tejp, inga hållbara plankor här inte! Man brukar ju säga att silvertejp fixar allt men vanlig hederlig Konsum tejp är inte mycket sämre.
Ikväll ska jag skämmas bort, återkommer!


Födelsedags kalas

Idag har jag spenderat eftermiddag i Hässleholm med att fira min underbara Guddotter Heidi som har fyllt hela 1 år!
Av mig fick hon den mysiga barbapappan på bilden.
Nu ska jag mysa ner mig framför tvn och invänta kvällens skypesession med min man när han kommer hem från bion!


RSS 2.0