ICH BIN READY

Nu har vi fyllt bilen och dippförådet!
Rosenheim, Deutschland here we come..



Streeeeeeeessad

Imorgon kväll 20.30 lämnar jag Sverige! Och det var längesen jag kände en sån här enorm stress! Känns som att 90% av mina kläder har försvunnit och att jag har glömt att packa ner en massa viktiga saker. Jag drömmer också konstiga mardrömmar om folk som skjuter mig för att lastbilen är för liten.. Har rå panik på det här och börjar så smått inse vilket enormt projekt det är jag har påbörjat, som då kanske hade behövt ännu lite mer planering kanske. Nej nu har jag inte tid att sitta här och hänga, suck.


bloglovin ?

Follow my blog with Bloglovin

Life.




Lånad av Egoina


EN VECKA

En vecka tills flytt!


Ikväll gäller det!

Nu håller vi tummarna, tårna och allt annat som går att hålla för att grabbarna gör bra ifrån sig ikväll

GO PRASIL!!!


Mitt sista gille!

Ligger i min säng just nu, är alldeles för yr för att resa mig.. Känns jätte konstigt, både idag och igår vaknade jag med lite huvudvärk och absolut noll balans och koordination. Jag har ätit och hoppas att det ska reda ut min yrsel!
Jaha hur som haver så är det mitt sista gille ikväll! Känns jävligt bra faktiskt, även om vi har haft väldigt skoj så är jag trött på det nu och redo för något annat.
Men en gång ålakärring alltid ålakärring!


Tävlingsdags!

De följande dagarna kommer jag att ha nerverna utanpå för nu har Jan och hans bror åkt iväg till Amsterdam för round 2 i deras tävling. Jag önskar verkligen att jag kunde vara där Och se dom vinna men så blev det inte den här gången men jag sitter här och hejar på hemma plan istället!


Om du vill bli knäpp

Om du vill bli knäpp på riktigt så rekommenderar jag denna appen!
Emma visade mig den idag och jag hatar den redan!!!!! Haha frustrerad är bara för namnet ...


Promenad med bästis


dreizehn tage

Med denna solskensdag är det endast tretton dagar kvar tills jag tar mitt pick o pack och flyttar.
Let the countdown begin!


Solsken

Tänk att lite solsken kan göra så mycket för själen <3


Flyttkaos

Nu bor jag i Åhus igen! Fast bara tillfälligt såklart. Haha det var inte så lätt att trycka in inredning och möbler för lilla 23 kvadrat in till 8 kvadrat men lite våld löser det mesta.
Nu ska jag bara sätta mig och packa om allting igen eftersom jag har insett att jag aldrig kommer att få plats med det jag vill i bilen .. Fortsättning följer ;)


Amsterdam och flytt!

Känner verkligen att livet rullar på läskigt snabbt just nu!
Amsterdam var jättefint! Ska lägga upp bilder och berätta mer nåndag när det har lugnat ner sig lite med allt annat.
På måndag flyttar jag hem till Åhus och i slutet på månaden flyttar jag till Tyskland! Det känns så galet overkligt och konstigt, samtidigt är jag överlycklig att det äntligen händer :)


RSS 2.0