today my life begins


NU KÖR VI!

Jag sa upp lägenheten, jag är fri :)



http://www.youtube.com/watch?v=BQaM5KhndhI&feature=youtube_gdata_player


Att säga upp eller inte säga upp

Min mage åker berg-o-dalbana just nu. Jag vet att det enda rätta är att säga upp lägenheten och bara kasta sig ut. Jag ska inte komma tillbaka, jag behöver ingen lägenhet här. Men ändå. Att skiljas från min första egna lägenhet för Att bo nån annanstans, utan ugn.., det tar emot lite. Jag försöker tänka att detta faktiskt bara var en tillfällig lägenhet och att tanken var att jag bara skulle bo här så länge. Hur kan man bli kär i en lägenhet?!


Sömnlösa nätter

Det är mer regel än undantag att jag ligger uppe sent om nätterna. Vänder och vrider, planerar och känner.. Hur jag än gör kan jag inte få det att gå ihop. När jag hittar något som känns bra dyker tvivel upp. Alltid det där lilla "men tänk om.."
Jag vet vad jag vill, och det är kanske det som gör allting så läskigt. För första gången i mitt 22 åriga liv vet jag vad jag vill och planerar inför och runt omkring det. Jag går inte bara på impuls och magkänslan .. Jag lyssnar på hjärtat


Give it a try

Jag har varit allt annat än aktiv här, i know!
Men, eftersom saker och ting börjar rulla på vad gällande tysklandsflytten så känner jag att jag behöver detta. nånstans att samla tankar.
Jag hoppas även att mina vänner ska bli mindre förbannade på mig om jag iaf bloggar lite när jag har flyttat. så dom (ni) kan hänga med på vad som händer. Jag försöker igen och jag ska göra mitt bästa. Nu håller vi tummarna för att det här ska funka!

 


RSS 2.0