Snipp snapp snut, så var sagan slut

Ni trogna läsare som kikar in här då och då har kanske märkt att här blev väldigt tyst. Det beror på att himlen har ramlat ner, eller vi kanske ska säga att det var jag som föll?
Jan har skickat hem mig till Sverige.
Han har gjort slut, tror jag.
Anledningen är oklar men det hela har att göra med att det blev för mycket.. Livet blev för påfrestande och då reagerar vissa med att stöta bort de personer som älskar en mest - vilket i detta fall blev jag.
Hans känslor för mig är Oförändrade och jag vet inte hur framtiden kommer att bli. Om han kommer att inse vad han gjort eller om detta är slutet på en dröm jag levt i så länge.
Jag mår under omständigheterna okej. Jag är ledsen, arg och förvirrad men samtidigt tycker jag synd om Jan som går igenom något så tungt att han inte orkar med varken sig själv eller någon annan.

Själv plågas jag av känslan att förlora både hopp, drömmar och mitt mål. Jag hade satt sikte på ett liv i Tyskland med Jan, mitt livs stora kärlek. Jag visste att det skulle bli svårt. Men detta var jag inte beredd på..
Som ni förstår så kommer jag inte att uppdatera här något mer för ens jag har kommit på fötter.
Till alla mina vänner och familj vill jag säga tack för det otroligt stora och fantastiska stödet, utan er hade jag aldrig klarat detta.



Adoptivmamma

Idag har vi fått tillökning i lilla familjen!
Vi har adopterat baby Jack eftersom pappa Josef och mamma Katie flyttar till Australien och där fick inte Jack komma in så nu bor han hos oss :)
Han har dock varit nära på att rymma två gånger. Borde jag ta det personligt?


Part 2

Fick bli två omgångar med mobilbilder för det gick inte att ladda upp alla på en gång ;)


HOLAAAAA

Nu är jag hemma från Barcelona!
Eller ja, jag kom ju hem igår men prio ett blev sömn och att umgås med min fina kille som jag saknat väldigt mycket.

Barcelona var amazing! Det var så jävla kul att träffa agge igen och den här resan blev som ett kvitto på att det verkligen finns vänner som ställer upp utan frågor i vått och torrt fast man inte träffats på typ 100 år. Är så himla glad att ALLA mina vänner är sådana personer! Ni ska veta att jag saknar er och tänker på er varje dag.

Jag tänkte börja med en liten bildbomb med bilderna från telefonen sen kör jag bilder från kameran i eftermiddag :)


RSS 2.0